9.2 C
Cluj
18 octombrie, 2024

VIDEO În Timișoara, un influencer a anunțat că plătește toate plinurile la o benzinărie. S-a creat blocaj total și a intervenit poliția

Un influencer a anunțat că plătește toate plinurile la o benzinărie dinTimișoara FOTO: Opinia Timișoarei

Mai multe străzi din Timişoara au fost blocate, vineri, după ce un influencer a anunţat pe

că va plăti timp de o oră toate plinurile de combustibil la o anumită benzinărie din oraş, la toate cele șase pompe. Prin urmare, zona respectivă a fost complet blocată și a fost necesară intervenția polițiștilor pentru fluidizarea traficul.

„Am ajuns la target-ul de 100.000 de dolari şi am promis că voi dona din bani. Vineri 18 octombrie, de la ora 14.00 la 15.00, voi oferi benzină gratis!… Vă aștept pe toți acolo! O să fie nebunie” , a scris mcc.lifestyle pe Instagram.

După ce clipul influencerului a ajuns viral, mai mulţi şoferi s-au aşezat la coadă şi au blocat mai multe străzi din apropierea benzinăriei.

„Având în vedere mesajul lansat în spaţiul public care a adunat un număr mare de participanţi la trafic la o staţie de alimentare cu combustibil de pe strada Cluj din Timişoara, în zonă sunt prezente echipaje de poliţie pentru fluidizarea traficului şi evitarea apariţiei unor evenimente negative. Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie şi să adopte un comportament civilizat”, a transmis IPJ Timiş.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/video-in-timisoara-un-influencer-a-anuntat-ca-plateste-toate-plinurile-la-o-benzinarie-s-a-creat-blocaj-total-si-a-intervenit-politia-725006.html

Ultimă oră

Același autor