13.1 C
Cluj
16 septembrie, 2024

Prețul enorm al unei chirii într-un apartament cu două camere din Cluj. Terasa imobilului e plină de buruieni

Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria „lux”, este promovat de proprietari, chiar dacă unele aspecte denotă neglijență crasă.

23 apr. 2024, 15:02

4 poze |

O agenție imobiliară a postat un anunț cu un apartament care arată bine, cu o suprafață de 54 de metri pătrați, însă, terasa imobilului este năpădită de buruieni. Mai mult, se pot observa infiltrații de umezeală pe marginile terasei.

„Locuința cu „2 camere (un dormitor și un living cu bucătărie) situată în ansamblul Mon Jardin, 2 min de supermarket Mega Image, la 5 minute de Iulius Mall, Iulius Parc, Baza Sportivă Gheorgheni, Kaufland, Jysk, și în apropierea mijloacelor de transport în comun.

Apartamentul cu 2 camere oferit spre închiriere are suprafața utilă de 54 mp + 1 terasa de 20 mp. Apartamentul cu 2 camere se oferă spre închiriere la stadiul de superfinisat, mobilat si utilat, la un preț de aproape 1.000 de euro.

Materialele folosite de calitate superioară, designul ales și atenția la detalii, fac ca această proprietate să fie una spectaculoasă, care iese în evidență pe piața imobiliară din orașul Cluj-Napoca” , scrie Știri de Cluj.

Pe terasa de 20 mp cresc buruieni, iar de banii ăștia te-ai aștepta la cu totul alte condiții, mai ales că apartamentul nu este atât de mare.

Sursa: https://www.romaniatv.net/pretul-urias-cerut-pentru-inchirierea-unui-apartament-cu-terasa-plina-de-buruieni-din-cluj_8263036.html

Ultimă oră

Același autor