13.1 C
Cluj
16 septembrie, 2024

Kelemen Hunor: Voi fi vocea maghiarilor şi a cetăţenilor care sunt trataţi incorect de către stat

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor susţine că a acceptat propunerea uniunii de a candida la alegerile prezidenţiale.

„Voi fi vocea maghiarilor şi a tuturor cetăţenilor care sunt trataţi incorect şi cu neîncredere de către stat”, spune el.

„Am acceptat propunerea Uniunii de a candida din partea UDMR la alegerile prezidenţiale. Am înţeles că va fi o datorie de împlinit: voi fi vocea maghiarilor şi a tuturor cetăţenilor care sunt trataţi incorect şi cu neîncredere de către stat, a căror viaţă este îngreunată zi de zi, cu orice ocazie, în serviciile oferite”, a scris pe Facebook Kelemen Hunor.

El susţine că preşedinţii anteriori „au fost în serviciul statului şi nu al cetăţenilor”.

„Ei au construit statul-coşmar şi i-au permis acestuia să îşi bată joc de cetăţeni. Este timpul ca vocea raţiunii să învingă în politică!”, a adăugat preşedintele UDMR.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a fost desemnat în şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) de vineri drept candidat la alegerile prezidenţiale de la finalul acestui an. Liderii organizaţiilor judeţene ale UDMR i-au cerut, joi, lui Kelemen Hunor să candideze, a anunţat Csoma Botond, purtătorul de cuvânt al UDMR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 16:55

astăzi, 16:31

miercuri, 20:34

miercuri, 13:04

astăzi, 15:16

astăzi, 14:26

Sursa: https://www.mediafax.ro/politic/kelemen-hunor-voi-fi-vocea-maghiarilor-si-a-cetatenilor-care-sunt-tratati-incorect-de-catre-stat-22479619

Ultimă oră

Același autor