13.1 C
Cluj
16 septembrie, 2024

Jefuiți în timpul programului de muncă: Angajații unei clinici de pediatrie din Cluj-Napoca au rămas fără bani și acte

Angajații unei clinici de pediatrie din Cluj-Napoca au fost jefuiți în timpul programului. Vestiarul spitalului a fost spart, iar făptașii au furat mai multe portofele cu bani și acte personale, o geantă și ochelari. Polițiștii au deschis o anchetă.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la un caz de furt care a avut loc la Clinica Pediatrie 1, din municipiului Cluj-Napoca. Incidentul a fost semnalat chiar de către angajații spitalului care au observat că le lipsesc anumite bunuri personale din vestiar.

„ Persoane necunoscute au intrat în vestiar și au sustras mai multe bunuri fără să se gândească la faptul că ar putea fi vazute de alte persoane sau chiar surprinse de camerele de supraveghere amplasate în curtea spitalului și în interiorul spitalului. Acestea au sustras o geantă, portmonee cu bani și acte, dar și ochelari ”, relatează Bianca Timșa, jurnalist Digi24.

O parte dintre bunuri au fost predate poliției de către un bărbat, iar acum oamenii legii urmează să stabilească cum au ajuns obiectele în posesia acestuia.

„ La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 11.35, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că, în cursul dimineții de 3 septembrie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras bunuri personale aparținând a 3 persoane din incinta vestiarului unei unități medicale din Cluj-Napoca. O parte din bunurile sustrase au fost predate polițiștilor de către o persoană de sex masculin, urmând a fi stabilite împrejurările în care au ajuns în posesia acestuia. În acest caz au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de furt ”, conform IPJ Cluj.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/jefuiti-in-timpul-programului-de-munca-angajatii-unei-clinici-de-pediatrie-din-cluj-napoca-au-ramas-fara-bani-si-acte-2918545

Ultimă oră

Același autor