13.1 C
Cluj
16 septembrie, 2024

Intervenție de-a râsu’-plânsu’ în Cluj-Napoca. O polițistă a pulverizat spray lacrimogen în fața colegului său

Scene incredibile astăzi, în Cluj, unde o polițistă a pulverizat spray lacrimogen în fața colegului său care încerca să imobilizeze un alt bărbat. Imaginile au fost surprinse de martori și postate pe internet, unde au devenit virale.

08 mai 2024, 23:40

Intervenție de-a râsu’-plânsu’ în Cluj-Napoca. O polițistă a pulverizat spray lacrimogen în fața colegului său

O intervenție ce părea în forță în Cluj-Napoca s-a soldat cu o mare rușine pentru o tânără polițistă. În încercarea de a-și face meserie onorabil, aceasta nu a apreciat bine distanța și și-a nimerit colegul în față cu spray lacrimogen.

O polițistă din Cluj-Napoca a pulverizat spray lacrimogen în fața colegului

Scene de râs, dar și penibile, au avut loc în Cluj-Napoca, unde o polițistă i-a pulverizat spray lacrimogen în față colegului ei, în timp ce acesta se chinuia să bage în autospecială un bărbat recalcitrant care opunea rezistență în fața reținerii.

Incidentul a început atunci când individul a agresat mai mulți minori. Martorii au alertat poliția, iar un echipaj s-a deplasat la locul evenimentului. De față cu oamenii legii, bărbatul a continuat să fie violent, ba chiar a și lovit un alt copil și s-a opus arestării, potrivit

În timpul misiunii, în timp ce unul dintre agenți a încercat să îl bage pe bărbat în mașină, colega polițistului a pulverizat cu spray lacrimogen, însă nu l-a nimerit pe infractor, ci pe colegul său.

După mai multe încercări, polițiștii au reușit să îl imobilizeze pe individ și l-au dus la secție. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru lovire și deranjarea ordinii și liniștii publice.

Sursa: https://www.romaniatv.net/interventie-de-a-rasu-plansu-in-cluj-napoca-o-politista-a-pulverizat-spray-lacrimogen-in-fata-colegului-sau_8287198.html

Ultimă oră

Același autor