9.2 C
Cluj
19 septembrie, 2024

FCSB e codașă în Superliga, dar Gigi Becali vorbește despre lupta la titlu: „Noi ne batem cu CFR și Craiova la titlu”

Publicat: 16/09/2024, 09:52

CFR Cluj şi FCSB au terminat la egalitate, 2-2, în derby-ul din etapa a 9-a a Superligii. FCSB nu are nicio victorie în deplasare în acest sezon, cu două egaluri şi un eşec, dar Gigi Becali crede că echipa sa va obține titlul la final.

În meciul

, au marcat Louis Munteanu (36, 49), respectiv Alexandru Băluţă (59), Joyskim Dawa (87).

e pe locul 12 și patronul campioanei spune că tot echipa sa va câștiga titlul, într-o luptă cu CFR Cluj și Universitatea Craiova.

„Am jucat în deplasare cu CFR, e un câștig. Craiova a pierdut. Noi ne batem cu CFR și Craiova la titlu. Am câștigat un punct față de Craiova. Acum vrei să zic că ne batem cu U Cluj la campionat? Nu vreau să o depășim, după o depășesc și alții. Vreau să rămână în play-off, să rămână și Galați, să rămână și Dinamo. Nu-mi fac probelele, problema mea e Craiova și CFR. Bine, așa zic eu. Nu cred că poate să se bată U Cluj la campionat, nu cred, nu are cum”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Omul de afaceri a vorbit și despre schimbările din echipa de start: „Una peste alta, sunt mulțumit. Echipa a jucat extraordinar în a doua repriză, ce să mai zic? Suntem în căutarea primul 11, să vedem cine va fi acolo. Băluță, n-ai cum. Meciul viitor și-a câștigat dreptul de joc. Băluță apare, Bîrligea apare, Tavi apare și el, nu avem U21. Cu Pantea nu prea ne descurcăm. Atunci, o să iasă Miculescu, Popa, Baeten. O să apuce și Ștefănescu probabil, prin repriza a doua. Dacă dă un gol, următorul meci e titular. La revedere cu doi închizători, s-a terminat. Am văzut ce înseamnă Tănase la mijlocul terenului. Vreau să dăm câte 4-5 goluri, să năucim adversarul”.

Gigi Becali, despre Louis Munteanu: „El nu a vrut să vină, noi am vrut să-l luăm”

Deși Louis Munteanu a fost dorit și de FCSB, dar a ajuns la CFR Cluj și acum a dat două goluri, Gigi Becali a afirmat: „Eu am vrut să-l iau. E valoros Louis Munteanu, are rafinament. Ce treabă am eu cu gestul lui Louis Munteanu? El nu a vrut să vină, noi am vrut să-l luăm. Și după ce l-a luat CFR, nu m-am dezis de el. El nu a vrut să vină”.

Loading …

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

16 Sep, 09:55

Actualitate –

16 Sep, 09:54

16 Sep, 09:42

Ultima oră

16 Sep, 09:35

Știri –

16 Sep, 09:24

16 Sep, 09:22

Sursa: https://www.gandul.ro/sport/fcsb-e-codasa-in-superliga-dar-gigi-becali-vorbeste-despre-lupta-la-titlu-noi-ne-batem-cu-cfr-si-craiova-la-titlu-20304280

Ultimă oră

Același autor