13.1 C
Cluj
16 septembrie, 2024

Emil Boc și metroul ,,PIERDUT”. Sabin Sărmaș, ex PNL: Câștigătorul contractului va cere despăgubiri, alte multe zeci de milioane de euro

Publicat: 05/09/2024, 14:43

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, ar fi pierdut cei 300 de milioane de euro pentru construcția metroului și mai mult ar avea de plătit și zeci de milioane despăgubiri. Informația anunțată de fostul liberal Sabin Sărmaș a fost confirmată și de surse guvernamentale, consultate de GÂNDUL.

Contactat de reporterii noștri, Emil Boc nu a dat niciun răspuns nici până la ora publicării acestui material.

Între timp, deputatul ex liberal Sabin Sărmaș s-a dus să-l confrunte pe Emil Boc, însă acesta a negat că proiectul metroului are probleme.

Într-o postare video,

a rezumat cum stau lucrurile cu metroul de la Cluj. ,,Biroul de obiecte pierdute a găsit bunul simț a lui Emi Boc alături de finanțarea de 300 de milioane de euro pentru metrou. La ce să îți trebuiască bun simț când trebuie să minți că proiectul metroului merge înainte.”

Hai să vă spun cum stăm. Emil Boc a pierdut 300 de milioane de euro, banii pentru metrou. Contractul este semnat, dar dacă nu se găsesc banii, câștigătorul contractului va cere despăgubiri, alte multe zeci milioane de euro. De altfel, asta e deja marcă înregistrată, cum s-a întâmplat și în cazul altor lucrări mari marca Boc, vom rămâne și fără bani și fără metrou dar cu lopețile de la început date. Tehnicalități, așa numește primarul Clujului informațiile despre finanțare cu care: nu vrea să ne obosească. Astăzi inaugurez dicționarul politichinezo-român. Știți ce e? E primul dicționar care traduce în limbaj simplu minciunile politicienilor. Tehnicalități înseamnă: ceva putred cu acest proiect și nu sunt atât de prost să vă spun ce e, pe față. Când auziți tehnicalități să fie foarte limpede că politicianul din fața voastră are un cartof foarte fierbinte în mână și nu știe cum să scape de el. Și că tot vorbeam de cartof, când auziți de tehnicalități să știți că undeva este și un morcov, a spus Sabin Sărmaș.

CITEȘTE ȘI:

Loading …

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

05 Sep, 15:47

Știri politice –

05 Sep, 15:35

Actualitate –

05 Sep, 15:33

Ultima oră

05 Sep, 15:12

România Are Viitor –

05 Sep, 15:07

05 Sep, 15:00

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/emil-boc-si-metroul-pierdut-sabin-sarmas-ex-pnl-castigatorul-contractului-va-cere-despagubiri-alte-multe-zeci-de-milioane-de-euro-20296494

Ultimă oră

Același autor