13.1 C
Cluj
16 septembrie, 2024

Echipa naţională: Mihai Lixandru, înlocuit cu Adrian Artean în lotul pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania

astăzi, 18:39

Staful echipei naţionale anunţă o schimbare în lotul pentru partidele cu Kosovo şi Lituania, programate în perioada următoare. Astfel, Mihai Lixandru de la FCSB a fost înlocuit cu Adrian Artean de la CFR Cluj.

Sosit duminică seară în cantonamentul tricolorilor de la Mogoşoaia, Mihai Lixandru, care a acuzat probleme medicale la finalul meciului dintre FCSB şi UTA, a efectuat în luni după-amiază un control medical amănunţit. În urma investigaţiilor, s-a constatat că mijlocaşul în vârstă de 23 de ani nu poate fi recuperat la timp pentru meciurile naţionalei României.

Având în vedere aceste circumstanţe, staff-ul tehnic a decis înlocuirea lui Mihai Lixandru cu Andrei Artean, mijlocaşul de 31 de ani legitimat la CFR Cluj. Artean se va alătura lotului naţional marţi dimineaţă şi va fi disponibil pentru selecţionerul României în vederea pregătirii meciurilor următoare.

Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast

– Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed

România întâlneşte Kosovo, vineri, de la ora 21.45, la Priştina, iar luni, tot de la ora 21.45, va juca în compania Lituaniei, pe stadionul Steaua.

Ambele meciuri se desfăşoară în Liga Naţiunilor.

Sursa: https://www.news.ro/sport/echipa-nationala-mihai-lixandru-inlocuit-cu-adrian-artean-in-lotul-pentru-meciurile-cu-kosovo-si-lituania-1922403902372024091821720475

Ultimă oră

Același autor