13.1 C
Cluj
16 septembrie, 2024

Cât valorează locuința lui Florin Piersic din Cluj Napoca. Se află în preajma râului Someș

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, locuiește alături de soția sa, Anna Torok, într-o casă frumoasă în Cluj Napoca. Vila în care și-au petrecut mulți ani din viață nu este una ieftină, așa cum ar fi de așteptat. Vezi mai jos detaliile.

16 mai 2024, 08:54

7 poze |

Actorul Florin Piersic are 88 de ani și este unul dintre cei mai apreciați actori români. Toți îl îndrăgesc pe maestru, mai ales pentru că a făcut furori cu fiecare apariție a sa.

Citește și

Dacă mulți nu știu, actorul locuiește împreună cu soția sa, Anna Torok, într-o casă frumoasă în Cluj Napoca.

Chiar dacă îndrăgitul actor este îndrăgostit de orașul Cluj Napoca, acesta a menționat faptul că Bucovina face parte din el, pentru că este locul în care a crescut.

„Sunt foarte legat de ţara asta. Sunt foarte legat de oamenii cu care mă întâlnesc, pe care îi iubesc, și mai ales de cei care sunt buni. Doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni. Să fie aşa cum îmi doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc eu să fiu până în ultima zi a vieţii mele.

Dacă aş putea, din nou, m-aş întoarce pe Strada Bolintineanu, numărul 10, în Cluj, unde locuiam cu părinţii mei, să fiu din nou cu ei, acolo, la cină. Să mâncăm, să ne bucurăm, să o îmbrăţişez pe mama mea şi să-i spun: tu ai fost, eşti şi rămâi sufletul meu. Asta aş fi dorit, dacă aş fi avut o maşină a timpului.

Toate locurile din România sunt în sufletul meu, dar trebuie să spun că Bucovina, pentru mine, este locul în care am copilărit şi în care părinţii m-au dus până la vârsta de 22 de ani. Gândiţi-vă că, până la 22 de ani, eu nu am văzut marea. N-am ştiut ce e aia să mergi la mare, dar mergeam în Bucovina, la rudele mele, la unchii mei, la nepoţii pe care i-am crescut pe lângă mine. Am cunoscut locuri grozave acolo, în Bucovina”, povestea Florin Piersic, potrivit

Locuința lui Florin Piersic și a soției sale a fost recent renovată. Vila se află pe o străduță liniștită din centrul Clujului, în apropierea râului Someș.

Casa este situată la peste 200.000 de euro.

Ce mesaj le-a transmis Florin Piersic fanilor

Cu toate că zona este liniștită, în anul 2008, Florin Piersic a avut un conflict chiar cu vecina de la parter, pe care a acuzat-o că o bucătărie care ar fi trebuit, de fapt, să fie pivnița casei sale.

Marele actor este internat de săptămâna trecută la Spitalul Foișor, acolo unde a fost și operat.

Luni, acesta le-a transmis fanilor săi un mesaj.

„Scumpilor şi prea dragilor mei, celor care m-aţi purtat în gândurile voastre, m-aţi înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau şi o veste: ”Sunt viu” şi asta datorită minunaţilor doctori care mă îngrijesc”, a transmis actorul, potrivit news.ro.

Sursa: https://www.romaniatv.net/cat-valoreaza-locuinta-lui-florin-piersic-din-cluj-napoca-se-afla-in-preajma-raului-somes_8298079.html

Ultimă oră

Același autor